Tel.: (06 1) 252 1265
E-mail: budapestkopi-tech.hu

Touch Viewer – kézre eső együttműködés

2016-07-01 16:31

A Sharp Touch Viewer egy érintésvezérelt felhasználói felület, amely lehetővé teszi a különböző típusú fájlok, köztük a Microsoft® Office dokumentumok egyszerű megtekintését, megváltoztatását és szerkesztését. Lehetővé teszi különböző média típusok egyszerre történő bemutatását és jegyzetekkel való ellátását a képernyőn, valódi interaktív élményt biztosítva. A megjegyzéseket és jegyzeteket automatikusan csatolja a rendszer a fájlokhoz, azaz a felhasználók azonnal továbbküldhetik észrevételeiket és rajzaikat. A Touch Viewer interaktív módon, egyszerűen használható. A felhasználók nem csak „fogd és vidd” módszerrel kezelhetik, hanem a kép vagy dokumentum egyszerű minimalizálásával is létrehozhatnak ikonokat az asztalon.

- Azáltal, hogy egyszerre akár több ablakot is megnyithatnak és párhuzamosan különböző fájltípusokat is kezelhetnek a felhasználók, dinamikusabb prezentációkat készíthetnek. A képernyőn keresztül úszó képeket könnyedén felnagyíthatja vagy egyszerű ujjmozdulatokkal oldalra helyezheti. A 80' hüvelykes BIG PAD készülékek felhasználói akár három kijelzőt is összekapcsolhatnak egyetlen nagy képernyőbe a még nagyobb hatás érdekében:  mondta el Robert Hubluk, Sales Manager Visual Solutions, a Sharp Electronics CEE részéről.

Mindezek a funkciók ideális eszközzé teszik a Sharp Touch Viewer-t a nagyképernyős prezentációkhoz, amikor az ügyfeleknek több elemet kell bemutatniuk és megvitatniuk kollégáikkal. Ahhoz, hogy az összes szükséges adat egy helyen megtalálható legyen, a felhasználók a különböző dokumentumokat „fiókokban” (mappákban) tárolhatják, és a későbbi használathoz készre rendezve elmenthetik a korábban a képernyőre helyezett anyagokat. Az elrendezések egyszerű képernyőképek a dokumentumokról, amiket egy későbbi időpontban még megvitathatnak, és a felhasználók tovább szerkeszthetik őket – később akár még ugyanazon az előadáson belül, vagy egy másik napon.

A Touch Viewer javítja az együttműködést az olyan mappáknak köszönhetően, melyek megfeleltethetők a felhasználók PC-jén vagy a vállalati hálózaton található mappákkal. Azok, akiknek van hozzáférésük, fájlokat tölthetnek fel, melyek aztán automatikusan megjelennek a mappában a képernyőn. Emellett elküldhetik az összes dokumentumot a mobileszközeikről vagy a Sharp MFP-ről közvetlenül a mappába, amely automatikusan frissül a képernyőn.

A szoftver célja nemcsak az, hogy ügyfeleink új, lenyűgöző módon tarthassanak előadásokat és megbeszéléseket, hanem úgy egyesíti a teljes munkafolyamatot, hogy minden megjelenjen a képernyőn egy helyen. A Sharp Touch Viewer szoftver egy hatékony és kreatív eszköz, melyet minden cég a saját igényei szerint használhat.


« Vissza Hírarchívum »